Politica de confidentialitate

Servicii creare site pentru promovarea afacerii

CSdesign vă propune crearea unui website dinamic și modern pentru proiectul de business pe care îl aveți. Cereți acum oferta de realizare site personalizată!

Navigare rapidă site - Sunteți aici: CSDesign / Politica de confidentialitate

Cine suntem

SC SIPROTEH SRL, Cod Unic de Înregistrare 17670510, Nr. Înmatriculare J34/389/2005 cu adresa sediului în Str. Bucuresti 51-55, Alexandria, TR.
Adresa sitului web este: https://www.csdesign.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, www.csdesign.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul paginii de contact, sau formularele de contact rapid din paginile serviciilor, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Paginile din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole, harti etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC SIPROTEH SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC SIPROTEH SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, firme de facturare si contabilitate, furnizori de servicii web sau IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului si contului de hosting;
  • pentru inregistrarea domeniilor web, facturarea serviciilor si pentru administrarea contabila;
  • pentru ofertare produse si/sau servicii web daca ati selectat cel putin unul din pachetele de creare site web;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru asigurarea copiilor de siguranta a tuturor scripturilor, fisierelor si bazelor de date (ex. backup-uri periodice create si stocate pe platforme externe securizate)
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege, etc;

Informații de contact

SC SIPROTEH SRL
Cod Unic de Înregistrare 17670510, Nr. Înmatriculare J34/389/2005 cu adresa sediului în Str. Bucuresti 51-55, Alexandria, TR.
Pentru a lua legatura cu noi va rugam sa folositi formularul din pagina de contact.

Alege agenția web CSDesign! De la idee la online!

Contactează-ne chiar acum pentru Domenii Web, Realizare Site, Găzduire Web, Mentenanță site sau Optimizare Site.

Vă însoțim pas cu pas pe tot parcursul dezvoltării proiectului. De la concept până la contruirea site-ului și promovare acestuia!

Evaluează page

Dacă îți plac serviciile noastre și dacă dorești să ne recomanzi te rugăm sa le evaluezi pentru a afla cât mai mulți antreprenori de Agenția web CSDesign. Vă mulțumim pentru încredere!

Căutați și hosting web?

Accesați oferta de găzduire web de la PHP Server pentru cea mai populară platforma CMS WordPress!

Hosting web pentru platforma WordPress

Ofertă de Găzduire Web

Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.

Căutați găzduire site de încredere, un serviciu de hosting web?

Hosting web pentru plarforma WordPress

Ofertă de Găzduire Web

Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.