CSdesign vă propune crearea unui website dinamic și modern pentru proiectul de business pe care îl aveți. Cereți acum oferta de realizare site personalizată!

Navigare rapidă site – Sunteți aici: CSDesign / Servicii web / Creare site web de prezentare companie

CSDesign vă oferă servicii de dezvoltare website de prezentare firmă

Contactează-ne acum pentru o cerere de ofertă personalizată pentru concepere și creare site web pentru companie la prețuri excelente

Construiește acum un website cu noi pentru ca prezența online a afacerii dumneavoastră poate avea o influență majora, indiferent de industrie. Astăzi clienții vizitează mai întai website-ul unei companii înainte de a cumpăra un produs sau serviciu. Doriți să lăsați clienții sa meargă la concurență?


Lăsați un mesaj pentru o cerere de ofertă și vă contactăm noi

CSDesign vă oferă servicii de creare site web de prezentare folosind cele mai noi platforme și module WordPress. Vă putem ajuta în elaborarea conceptului și crearea unui website dinamic și modern! Nu pierdeți clienți, pentru că stim ce influență majoră poate avea prezența online a afacerii dumneavoastră.

Website responsive

Toate site-urile create de noi sunt responsive și pot fi accesibile foarte ușor și de pe telefoanele mobile sau tablete.

Ușor de administrat

Folosim WordPress – cea mai cunoscută și mai stabilă platformă pentru a putea administra cu ușurință site-ul.

Cere oferta pentru creare site

  Sunt interesat de:

  Accept Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile CSDesign This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ce este un site web

  Unul dintre motivele frecvente pentru care ne aflăm pe Internet în fiecare zi este abundența informațiilor pe care le găsim necesare. Informațiile sunt generate de mai multe surse (vizitatori, clienți, administratori site web, proprietari website, etc) și sunt atent organizate sub forma de fișiere și pagini web, care, grupate devin un site web de prezentare profesional. Toate site-urile activate prin Internet constituie World Wide Web (WWW).

  Cât costă un site web de prezentare nou, profesional creat de agenția de web CSDesign și in cât timp îl pot folosi?

  Care este prețul pentru crearea unui site? Cât costă un website? Care este tariful pentru serviciile de creare site de prezentare? Sunt întrebari frecvente de la vizitatorii noștri. Răspunsul la aceasta întrebare este putin mai complex și depinde de ce anume doriți să dezvoltați. Dar pentru a obține răspunsul cel mai rapid din partea noastră și pentru a vedea cum vă putem ajuta, trebuie să știm ceva mai mult despre proiectul dumneavoastră. Vă rugăm să ne dați ceva mai multe informații completănd formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Cautați o agenție web care să vă ofere suport proiectului web și după finalizarea și lansarea acestuia pe Internet?

  Aveți nevoie de ajutor pentru a dezvolta un site web nou pentru alinierea cu obiectivele de afaceri dumneavoastră?

  Un website puternic este compus din mai multe elemente decât cele de suprafață: cum ar fi design-ul grafic și conținutul, iar aspectele mai puțin evidente pot contribui semnificativ la oferirea unei experiențe plăcute clientului. Noi vă putem oferi suportul nostru chiar și după finalizarea și lansarea site-ului.

  Dacă ai nevoie de administrare și mentenanță website nu ezitați să ne contactați. Știm prea bine cât de important este să ai site-ul adus la zi. Contactați-ne acum!

  Propuneri personalizate pentru creație site

  Concepem website-uri care indeplinesc obiective clare

  Agenția de web design CSDesign oferă propuneri personalizate pentru creare site de prezentare astfel încât toate dorințele clientului să fie uniforme, calitative și eficiente. Oferim un mecanism foarte simplu și la îndemâna clientului pentru a pune bazele unui website. Folosim detaliile astfel încât să transformăm un website în spațiul favorit al clienților voștri, indiferent de locația acestora, un spațiu în care vor avea la îndemână toate detaliile de care au nevoie pentru serviciile dorite.

  Clienții nostri caută servicii web profesionale de realizare site de prezentare din toate orașele țării. Creăm site-uri web de prezentare pentru clienți din Alexandria, Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșsani, Iași, Ilfov, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Mureș. Timișoara.

  Doriți să creați un website de prezentare responsive, modern și dinamic pentru afacerea dumneavoastră? Iată de ce aveți opțiunea să construiți site-ul web cu noi!

  Suntem aici pentru a vă putea ajuta în realizarea unui site atât pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră cât și pentru a vă poziționa cât mai sus ca lider în industrie și să oferiți credibilitate potențialilor clienți și parteneri! Fiecare afacere de succes poate fi măsurată în funcție de cât de pregatită și versatilă este pe piața în care activează. Pentru asta există câteva obiective infrastructurale absolut vitale de bifat. Website-ul este unul din elementele importante și necesare.

  Toate website-urile concepute și construite de noi sunt originale, sigure și securizate

  Un aspect foarte important ce trebuie luat în considerare este securitatea. Un website securizat corespunzător este un aspect deseori neglijat, deși el poate reprezenta un risc major al continuității afacerii dumneavoastră. O tehnică comună în afaceri este de a căuta să economisiți din costuri. Deși deseori multe costuri pot fi reduse, alternative mai ieftine în website, design, platforme, teme sau module vă pot pune în situația de a lucra cu un neprofesionist. Securitatea site-ului este un aspect mereu foarte important, cu care veți evita multe bătăi de cap sau probleme legale (furt de date, spargerea site-ului, etc.) din viitor.

  Apelând la serviciile agenției noastre nu numai că vă veti pune încrederea într-o echipa cu 15 ani de experienșă ți peste 500 de proiecte în urma, dar vă veți oferi dumneavoastră liniștea de a vă putea ocupa și de alte sarcini importante, cât timp veți ști că acest aspect însemnat și esențial al oricărei afaceri va fi abordat și executat în mod profesionist și competitiv.

  CSDesign – Agentie WEB

  Creare site web de prezentare profesional

  Aveți nevoie de servicii de concepere și construire site web custom sau în WordPress? Contactați-ne!

  Serviciile de elaboare, concepere și creare site web au inceput sa fie din ce în ce mai apreciate și în țara noastră. Acest lucru se întamplă ca urmare a beneficiilor oferite, deoarece prin dezvoltarea unui site orice afacere are posibilitatea de a se face cunoscută în mediul online.

  Crearea unui site este următorul pas pe care va trebui sa il luați în considerare dupa un concept și un web design bun pentru viitoarea dumneavoastra afacere. Site-ul web poate fi făcut atât strict după preferințele dumneavoastra (servicii web site custom), cât și dupa o platforma care este deja existenta în WordPress.

  Căutați servicii de creare site web custom?

  Esti in cautare de clienti in mediul online? Ai nevoie de un website custom?

  Te putem ajuta in crearea unui site pentru dezvoltarea afacerii tale! Vrei sa te diferentiezi de concurenta? Vrei un site altfel? Ai nevoie de un website personalizat?Te putem ajuta in crearea unui site personalizat diferit!

  Căutați servicii de dezvoltare site web WordPress?

  Cauti servicii de creare site WordPress. Esti in cautare de noi clienti in mediul online? Ai nevoie de un website de prezentare? Te putem ajuta in crearea unui site pe platforma WordPress pentru dezvoltarea afacerii tale! Lasa-ne un mesaj aici si te contactam noi pentru o oferta de creare website WordPress!

  Un site puternic trebuie să fie:

  Accesibil – cu paginile, imaginile și informațiile organizate în liste sau secțiuni și aranjate într-o interfață intuitivă;

  Mobile responsive – adaptabil pentru toate tipurile de ecrane, de la cel mai mic telefon până la cel mai mare monitor;

  Modern și atractiv – să prezinte un design modern și un look convingator care să capteze atenția vizitatorilor;

  Securizat și actualizat – cu platforma WordPress și cu toate modulele necesare aduse la ultima versiune disponibilă online;

  Cu perspective si pe viitor – cu arhitectura site-ului creată astfel încât viitoarele modificări să fie ușor de implementat.

  Alegeți pachetul de creare și mentenanță site web care se potrivește proiectului dumneavoastră

  Doriți să dezvoltați un website de prezentare companie, firmă, întreprindere individuală sau pfa? Doriți mentenanță pentru un website accesibil, operațional, atractiv și securizat? Optați să lucrați doar cu profesioniști pentru că serviciile ieftine costă scump! Alegeți servicii de mentenanță site de la CSDesign!

  Preț creare site web

  Lista beneficii website disponibile la comandă


  Website de prezentare WordPress vers. 6.1+

  Administrare cu editor clasic

  Website mobile responsive

  Site în 1-2 limbi – RO + EN/FR/DE/IT

  Consultanță 2h pentru conținut

  Slide show imagini animat

  Portofoliu și galerie imagini

  Formular de contact / rezervări

  Protecție antispam formular

  Butoane social media Share/Like

  Buton telefon apelare rapidă

  Activare SSL (https://) pe website

  Modul GDPR cookies *

  Buton Like/Recommend/Share

  Implementare modul SEO *

  Creare sitemap SEO xml

  Creare secțiune articole blog

  Implementare Google Analytics *

  Adăugare buton WhatsApp chat

  Adăugare link FB Messenger chat

  Creare Google my Business*

  Implementare Google Analytics*

  Optimizare încarcare website*

  Back-up website și baza de date*

  Adăugare în Google Search Tools*

  Cât costă un site web?

  Ce preț are crearea unui site?

  Oferte de preț site: de la 397– 797€

  Prețul unui site de prezentare companie pornește de la 397 de euro și poate ajunge la 797 de euro sau mai mult, în funcție de complexitatea proiectului și timpul de lucru.

  Abonamente mentenanță site

  Cât costă administrarea unui site web?

  Ce preț are mentenanța unui website?

  Oferte de preț site: de la 197€ – 297€ / site / lună

  Prețul pentru administrarea unui site de prezentare companie pornește de la 197 de euro pe luna și poate ajunge la 397 de euro sau mai mult, în funcție de tipul de mentenanță a proiectului și timpul de lucru alocat pentru suport și actualizări.

  Plata lunară
  Plata anuală

  297 € /site / lună

  Oferta cu 2 ore suport

  Plata se face în avans pe minim 3 luni.

  hosting web platinum x 2

  actualizări platformă WP

  actualizări module WP*

  monitorizare uptime site

  2 ore suport website

  4 ore actualizări conținut *

  status keywords SERP *

  raport avansat Analytics

  397 € / site / lună

  Oferta cu 6 ore suport

  Plata se face în avans pe minim 3 luni.

  hosting web platinum x 2

  actualizări platformă WP

  actualizări module WP*

  monitorizare uptime site

  6 ore suport website

  12 ore actualizări conținut *

  status keywords SERP *

  raport avansat Analytics

  197 € / site / lună

  Oferta cu 3 ore suport

  Plata se face în avans pentru un an.

  hosting web platinum x 2

  actualizări platformă WP

  actualizări module WP*

  monitorizare uptime site

  3 ore suport website

  6 ore actualizări conținut *

  status keywords SERP *

  raport avansat Analytics

  297 € / site / lună

  Oferta cu 9 ore suport

  Plata se face în avans pentru un an.

  hosting web platinum x 2

  actualizări platformă WP

  actualizări module WP*

  monitorizare uptime site

  9 ore suport website

  18 ore actualizări conținut *

  status keywords SERP *

  raport avansat Analytics


  Important de știut care sunt cerințele noastre dacă alegi un pachet website sau serviciul de creare sau administrare website

  Actualizarea modulelor se face exclusiv pe cele agreate cu noi și pentru care exista o licentă validă; Sunt excluse de la actualizări module externe depozitarului WordPress;

  Este necesar să aveți un cont la Google pentru a folosi Google Analytics, Google My Business (Google Maps), Google Search Console (Woogle Webmaster Tools), etc.;

  Actualizările se fac doar cu conținutul clientului și doar la: postări pe blog, orarul de lucru, telefonane, date de contact, adăugare/înlocuire/ștergere poze, modificare culori, adăugare text, ștergere text, modificare pagini, ștergere pagini statice.

  Implementarea modulului tip pop-up GDPR pentru activare/dezactivare cookie-uri nu include și alte sisteme de gestionare de date personale interne sau externe site-ului; Se recomandă consultarea cu avocați specializați care să completeze cu informațiile necesare.

  Statusul SERP (Search Engine Results Page) este actualizat în fiecare zi doar dacă mai aveți la noi un pachet de optimizare SEO (Search Engine Optimization). Opțiunea de optimizare SEO este separată de această ofertă și este calculată în funcție de domeniu.

  Prețurile afișate sunt pentru un singur site web administat, iar prețul final se negociaza doar de la 3 website-uri pe care le aveți în portofoliul firmei dumneavoastră.

  De asemenea, optiunea de content writing, publicare articole sau comunicatede presă, marketing, publicitate, social media, PR, CPM, CPC, CPA etc, este separată de această ofertă.

  Servicii de Găzduire Web pentru prezentarea afacerii online

  Găzduirea web este esențială pentru orice afacere online. Serverul web este locul în care site-ul dumneavoastră este stocat și poate fi accesat de către clienți din întreaga lume. De aceea este important să alegeți un serviciu de găzduire web de încredere care să vă asigure funționarea permanentă a severului, o viteză de încărcare rapidă și suport profesionist. Profită acum de Ofertă de Găzduire Web de calitate la preț accesibil cu suport profesional pentru platforma CMS WordPress.

  Beneficiați de oferta PHP Server: Prețuri atractive și competitive pentru clienții Agenției web CSDesign!

  Lăsați-ne un mesaj pentru o cerere de ofertă site web sau magazin online și vă contactăm noi în cel mai scurt timp

  CSDesign oferă servicii de creare site de prezentare folosind cele mai noi platforme și module WordPress. Vă putem ajuta în elaborarea conceptului și crearea unui website dinamic și modern! Alegeți să nu pierdeți clienți, pentru că stim ce influență majoră poate avea prezența online a afacerii dumneavoastră.

  Cere oferta pentru creare site

   Sunt interesat de:

   Accept Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile CSDesign This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   De ce aveți nevoie de un site web de prezentare?

   CSDesign vine cu experiența și competența necesară

   În absența unui website le va fi mai greu potențialilor clienți să vă gasească, ba chiar ar putea pune la indoială legitimitatea afacerii dumneavoastră. În 2023 sunt puține acele afaceri care încă nu dețin un site web. Acum, mai mult ca niciodată este un moment potrivit pentru a aduce afacerea dumneavoastră în mediul online. Un website este ca o carte de vizită digitală, un loc pe Internet unde puteți împartăși informații despre serviciile oferite și despre modurile în care clienții pot intra în contact cu dumneavoastră. Mai mult de atât, un website vine și cu diverse beneficii cum ar fi crearea unui nou canal de vânzare prin care să atrageți clienți, posibilitatea afișării celor mai bune recomandări (sau dacă ați apărut în presa locală puteți evidenția aceste știri), construirea unui brand puternic și astfel, să vă consolidați locul pe piață.

   Cu ce vă poate ajuta o agenție de web design?

   Ajungeți mai repede la potențiali clienți cu un website online

   Noi vă oferim oportunitatea de a avea un website propriu, atractiv și accesibil pentru a prezenta online serviciile dumneavoastră, fără a fi nevoie sa plătiți un comision altor website-uri de anunțuri. Puteți opta între un website personalizat sau un template, cu administrare proprie, posibilitatea de a crea editori în panoul de administrare și de a vă ajuta cu o bună parte din conținutul siteului. De la început până la sfarșit, noi ne ocupam de tot precesul de concepere și construire site, deci nu trebuie să vă îngrijorați.

   Cum se procedează pentru a stabili o discuție?

   Timpul este foarte prețios. Programează acum o discuție preliminară

   Completați formularul de cerere de ofertă și spuneti-ne in câteva cuvinte ce fel de site vă doriti. Mai apoi, veti completa formular complex în care detaliați ideea website-ului. Formularul cuprinde un set de întrebări care ne vor conferi o imagine mai clară asupra planului de urmat și țintele de atins. Apoi, în cel mai scurt timp vă vom contacta pentru a stabili detaliile unei discuții sau intalniri online. Vom putea discuta și mai multe despre nevoile dumneavoastră. În funcție de complexitatea site-ului vom stabili și data în care veți putea lansa website-ul online și să începeți să vă bucurați de beneficiile pe care le va aduce.

   Pentru ce tipuri de companii construim website-uri

   Dezvoltăm proiecte pentru clienți care au nevoie de ajutor în crearea unui website pentru prezentarea și care pot fi: cabinete medicale sau stomatologice, dezvoltatori imobiliari sau agenti imobiliari, saloane de coafura, saloane de infrumusețare, saloane de beauty sau frizerii. De asemenea realizam site-uri si pentru profesioniști contabili, experți contabili sau specialiști in resurse umane si HR, fotografi profesioniști sau studiouri de fotografie profesionale.

   Oferim sevicii de creare website custom, personalizat cu identitatea afacerii

   Oferim soluții dedicate afacerii dumneavoastră, astfel încât să aveți o prezență deosebită pe Internet cu ajutorul unui website de prezentare

   Creare site Cabinete Stomatologice – Dezvoltăm pentru clienți care au un cabinet stomatologic sau sunt medici stomatologi și vor să iși găsească noi clienți în mediul online. Creăm pagina de prezentare a cabinetului, pagina dedicata a medicilor, a echipei și implementam un sistem de trimitere a programărilor online.

   Aflați mai mult despre serviciul de creare site pentru cabinete stomtologie.

   Creare site Dezvoltatori Imobiliari – Dezvoltăm pentru dezvoltatori sau agenti imobiliari un website pentru prezentarea a unui complex sau ansamblu rezidențial pentru expunerea in mediul online a agenție sau proiectului imobiliar sa a tuturor proprietăților imobiliare aflate în portofoliul acestora.

   Aflați mai mult despre serviciul de creare site pentru dezvoltatori și agenții imobiliare.

   Creare site Saloane de beauty – Dezvoltăm pentru clienți care au deschis un salon de beauty sau aveau unul deja de ceva timp și aveau nevoie de ajutor în crearea unui website pentru prezentare modern și dinamic a unui salon de înfrumusețare.

   Aflați mai mult despre serviciul de creare site pentru saloanele de înfrumusețare, cosmetică sau de beauty.

   Creare site Experți contabili – Dezvoltăm pentru experți contabili care au nevoie de ajutor în crearea unui website pentru prezentarea serviciilor de contabilitate. Dacă sunteți un expert contabil, trebuie să aveți la dispoziție un site prin intermediul căruia sa vă prezentaăi serviciile de contabilitate.

   Aflați mai mult despre serviciul de creare site pentru contabili și experți contabili.

   Creare site Fotografi și Studiouri Foto – Dezvoltăm pentru fotografi sau studiouri foto care au nevoie de ajutor în crearea unui website pentru prezentarea portofoliului și pentru atragerea de noi clienți. Dacă sunteți un fotograf profesionist, trebuie să aveți la dispoziție un site prin intermediul căruia sa vă prezentaăi serviciile ți să atrageți mai mulți clienți.

   Aflați mai mult despre serviciul de creare site pentru fotografi sau Studiouri Foto.

   Toate site-urile pot fi create folosind platforma WordPress. Tema utilizată este una creată de noi folosind framework-ul underscores pe care l-am îmbunătățit și adaptat cerințelor clienților de până acum. Folosim de asemenea unul dintre cele mai moderne module de editare vizuale Brizy.

   Sunt și alternative mai bune la platforma WordPress?

   Sigur că există și alte platforme de Content Management System care concurează cu WordPress, dar este mai important cine și cum le transforma în website-uri.

   Ai văzut opțiunile de mai sus și alegi în continuare WordPress?

   Iată ce alterntive puteți avea la editoarele WordPress și la editorul Brizy folosit de noi

   Editorul clasic

   Editorul clasic este un modul oficial întreținut de înreaga echipă WordPress și poate fi filosit de nostalgicii care au folosit platforma încă de la începutul lansării ei și care s-au obișnuit cu editorul antrerior. Acest modul a fost adăugat în depozitarul WordPress în 2017 și era considerat o soluție la o problema care nu trebuia să existe. Acest modul va fi susținut și întreținut până în 2024 sau atât timp cat va fi necesar și vor exista susținători. Acest modul este tradus in 69 de limbi printre care și limba română.

   Gutenberg

   Editorul Gutenberg a fost lansat ca o alternativă la editoarele moderne comerciale. Echipa care a realizt acest modul și-a propus să revoluționeze intreaga experienta de editare in platforma. Desi nu s-a bucurat de o popularitate foarte mare in randul dezvoltatorilor de website-uri, Gutengberg a introdus putin mai tarziu editarea completa a site-ului. Această opțiune a fost introdusa in 2022 si implementata in versiunea 5.9 a platformei. Modul Gutengberg este tradus momentan in 54 de limbi printre care și limba română.

   Divi Builder

   Editorul Divi este integrat în tema de la ElegantThemes care este mai mult decât o simplă temă WordPress. Este o platformă modernă de creare de site-uri web. Aceasta înlocuiește editorul standard de postări WordPress cu un editor vizual mai complex. Poate fi folosit atât de profesioniștii în design, cât și de noii veniți, oferind puterea de a crea website-uri impresionante cu ușurință și eficiență surprinzătoare. Suita Divi este tradusa în 32 de limbi printre care și limba română. Dezvoltatorul susține că a tradus nu doar partea din față a elementelor ci și interfața care include formulare, câmpuri și descrieri.

   Alege agenția web CSDesign! De la idee la online!

   Contactează-ne chiar acum pentru Domenii Web, Realizare Site, Găzduire Web, Mentenanță site sau Optimizare Site.

   Vă însoțim pas cu pas pe tot parcursul dezvoltării proiectului. De la concept până la contruirea site-ului și promovare acestuia!

   5/5 - (47 votes)

   Dacă îți place produsul nostru și dacă dorești să ne recomanzi te rugăm sa îl evaluezi pentru a afla cât mai mulți antreprenori de Agenția web CSDesign. Vă mulțumim pentru încredere!