Contacteaza-ne pentru oferta personalizată

Cerem informatiile necesare

Vom pune întrebările potrivite pentru a descoperi motivul pentru care aveți nevoie de un nou site web și exact ceea ce încercați să obțineți. Unele dintre aceste întrebări pot părea puțin incomode. De fapt, dacă nu este puțin ciudat, atunci sunt șanse să nu ne fi făcut treaba.

Cream o schita a website-ui

Odată ce avem toate informațiile de care am nevoie, vom construi o hartă vizuala a site-ului , astfel încât să putem vedea exact o schita cu ceea ce încercăm să comunicăm și despre cea mai bună modalitate de a structura informațiile.

Cream prototipul dupa schita

Acum, în loc să încercam să vă spunem ce intenționam să construim și sperând să înțelegeți jargonul nostru, vom construi un prototip interactiv în browser pentru a vă arăta cum va funcționa soluția propusa in sitemap

Implementam design-ul

Distracția începe în timpul etapei de proiectare pentru că ne jucăm cu imaginile, formele si culorile pentru a aduce la viață prototipul interactiv si pentru a se potrivi identității vizuale si brandului dvs.

Livram website-ul

În cele din urmă, dupa un lucru intens de câteva săptămâni ne asiguram că totul este conectat și testat înainte de implementarea noul site pe serverul de găzduire, astfel încât să îl puteți arăta în întreaga lume.