Întrebări frecvente despre Agenția web CSDesign, produsele sau serviciile agenției. Contactați acum CSDesign și cereți acum oferta de realizare site web personalizată! Vă oferim în plus suportul nostru pentru înregistrarea unui domeniu web și unui pachet de hosting web potrivit nevoilor dumneavoastră.

Navigare rapidă site - Sunteți aici: CSDesign / Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre serviciile CSDesign

Iată răspunsurile la câteva întrebări frecvente despre serviciile și produsele noastre

Dacă aveți și alte întrebări generale despre serviciile agenției CSDesign vă rugăm să ne contactați. Încercăm să răspundem la cât mai multe întrebări.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă răaspunde la orice întrebări. Contactați-ne pentru mai multe informații despre dezvoltarea proiectelor web. Știm că fiecare proiect este unic și are nevoie de raspunsuri specifice. Alte întrebări sunt mai generale și încercăm să le acoperim mai jos. Aveți și alte întrebări?

Ultima modificare: 29 mai 2024

Autor: CSDesign Agency

Cine este CSDesign?

CSDesign este o agentie de web design cu punctul de lucru in Bucuresti si ajuta afacerile sa isi prezinte intr-un mod profesional serviciile pe internet. CSDesign te ajuta sa iti cresti afacerea si iti ofera servicii web profesionale complete si web design incepand cu planificarea, crearea unui website de prezentare responsive, magazin online simplu sau complex, pana la optimizarea , promovare si mentenanta acestuia pe Internet.

Cine recomanda CSDesign?

CSDesign este recomandata de cei peste 100 de clienti din Romania cu care agentia a lucrat, dar si de cei peste 50 de clienti si alte agentii web cu care a lucrat si colaborat de-a lungul celor 16 ani de activitate. Alege sa lucrezi cu CSDesign si primeste suportul in crearea si administrarea website-ului dumneavoastra!

In cat timp poate dezvolta un site o agentia de web design?

In functie de cerintele proiectului, dar si de bugetul clienului, un website de prezentare companie poate fi realizat intr-un timp de cateva zile pana la cateva saptamani. Cu cat clientul are toate informatiile mai bine structurate cu atat agentia de webdesign poate finaliza website-ul.

Site-ul creat de Agentia web CSDesign este conform GDPR?

CSDesign va pune la dispozitie toate intrumentele necesare pentru a fi in conformtimitate cu GDPR (template-uri, formulare, popup-uri, etc.), insa fiecare afacere este diferita so poate prelucra date chiar si in afara site-ului, iar acest lucru este in responsabilitatea clientului.

Servicii de Găzduire Web pentru prezentarea afacerii online

Găzduirea web este esențială pentru orice afacere online. Serverul web este locul în care site-ul dumneavoastră este stocat și poate fi accesat de către clienți din întreaga lume. De aceea este important să alegeți un serviciu de găzduire web de încredere care să vă asigure funționarea permanentă a severului, o viteză de încărcare rapidă și suport profesionist. Profită acum de Ofertă de Găzduire Web de calitate la preț accesibil cu suport profesional pentru platforma CMS WordPress.

Beneficiați de oferta PHP Server: Prețuri atractive și competitive pentru clienții Agenției web CSDesign!

Alege agenția web CSDesign! De la idee la online!

Contactează-ne chiar acum pentru Domenii Web, Realizare Site, Găzduire Web, Mentenanță site sau Optimizare Site.

Vă însoțim pas cu pas pe tot parcursul dezvoltării proiectului. De la concept până la contruirea site-ului și promovare acestuia!

5/5 - (5 voturi).

Dacă îți plac serviciile noastre și dacă dorești să ne recomanzi te rugăm sa le evaluezi pentru a afla cât mai mulți antreprenori de Agenția web CSDesign. Vă mulțumim pentru încredere!

Căutați și hosting web?

Accesați oferta de găzduire web de la PHP Server pentru cea mai populară platforma CMS WordPress!

Hosting web pentru platforma WordPress

Ofertă de Găzduire Web

Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.

Căutați găzduire site de încredere, un serviciu de hosting web?

Hosting web pentru plarforma WordPress

Ofertă de Găzduire Web

Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.