CSDesign vă propune crearea unui website dinamic și modern pentru proiectul de business pe care îl aveți. Cereți acum oferta de realizare site personalizată!

Navigare rapidă site – Sunteți aici: CSDesign / Proiecte / Ograda Shop

Proiect: Ograda Shop

Toate zilele sunt însorite în ogradă

Tehnologii folosite: WordPress, HTML, CSS, PHP, MySQL

Anul lansării: 2021

Dezvoltare site Ograda Shop

OGRADA este un loc frumos și primitor unde poți mânca bine, poți sta în jurul focului cu prietenii, poți să asculți muzică bună și să te încarci cu energie pozitivă.

Suntem o familie de artiști care și-a dorit să construiască o Ogradă, un loc fără mofturi unde toată lumea să se simtă bine și să mănânce și mai bine. La noi poți sta în jurul focului cu prietenii, poți să asculți muzică bună și să te încarci cu energie pozitivă. L-am construit din pasiune, cu multă muncă, după sufletul nostru. În Ogradă te poți ascunde de căldură, vara, la umbra copacilor din livadă sau să te adăpostești, iarna, în foișorul nostru încălzit. Dacă vrei să fugi câteva ore din București, te putem ajuta să organizezi o mini excursie interesantă cu prietenii la Snagov, să vizitezi lacul și pădurea și pe urmă să te retragi la noi în livadă, la masă, la povești, la o degustare de vinuri faine și rețete vechi sau de prin lume adunate.

Sunteți interesat de un proiect web asemanător?

Aveți nevoie de un website similar cu cel de mai sus?

Căutați să creați un site asemănător? Aveți nevoie de un website apropiat de acesta?

Dacă sunteți în căutarea unei agentii web design sau a unui web designer care să creeze un site asemanator cu acesta din portofoliul nostru nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Lăsați-ne un mesaj pentru o cerere de ofertă site web sau magazin online și vă contactăm noi în cel mai scurt timp

CSDesign oferă servicii de creare site de prezentare folosind cele mai noi platforme și module WordPress. Vă putem ajuta în elaborarea conceptului și crearea unui website dinamic și modern! Alegeți să nu pierdeți clienți, pentru că stim ce influență majoră poate avea prezența online a afacerii dumneavoastră.

Cere oferta pentru creare site

  Sunt interesat de:

  Accept Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile CSDesign This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Alege agenția web CSDesign! De la idee la online!

  Contactează-ne chiar acum pentru Domenii Web, Realizare Site, Găzduire Web, Mentenanță site sau Optimizare Site.

  Vă însoțim pas cu pas pe tot parcursul dezvoltării proiectului. De la concept până la contruirea site-ului și promovare acestuia!

  5/5 - (17 votes)

  Dacă îți place produsul nostru și dacă dorești să ne recomanzi te rugăm sa îl evaluezi pentru a afla cât mai mulți antreprenori de Agenția web CSDesign. Vă mulțumim pentru încredere!

  Căutați și hosting web?

  Accesați oferta de găzduire web de la PHP Server pentru cea mai populară platforma CMS WordPress!

  Hosting web pentru platforma WordPress

  Ofertă de Găzduire Web

  Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.

  Căutați găzduire site de încredere, un serviciu de hosting web?

  Hosting web pentru plarforma WordPress

  Ofertă de Găzduire Web

  Servicii de Hosting web SSD esențiale pentru site-uri de prezentare.